Klachten, problemen en vragen

U kunt bij me terecht met alle klachten en vragen.

Dat zeg ik zo stellig omdat ik uit ervaring weet dat veel mensen te lang wachten eer ze besluiten contact op te nemen met een psycholoog. Één van de redenen om het besluit uit te stellen is dat u denkt dat uw vraag niet past bij de psycholoog. Daarmee doet u uzelf onrecht. En dat is zonde.

U kunt ook echt met al uw vragen en klachten bij me terecht. Ik hoor altijd graag uw verhaal en help u hoe dan ook verder. En onthoud: u hoeft niet meteen in behandeling als u een keertje langskomt.

Alles van het innerlijk

Op praktijk Zierikzee behandelen ik alle klachten en vragen die te maken hebben met je innerlijk. Dat kan heel specifiek zijn: angstklachten, een trauma of bijvoorbeeld rouw en verliesverwerking. Maar het kan ook algemener zijn. Bijvoorbeeld dat u het gevoel hebt vast te zitten in uw eigen leven, of vragen die u heeft over een zinvolle invulling van uw leven.

Bijna iedereen heeft in zijn of haar leven een paar momenten waarop alles bij elkaar lijkt te komen. Momenten waarop u helemaal op uzelf wordt teruggeworpen en u om zich heen kijkt en uzelf niet meer kunt vinden. Het zijn gevoelens van onmacht, ontspoord te zijn en moeilijk in het leven kunnen staan.

Ook klachten als negatief over uzelf denken, of problemen met het veranderen van levensfase kunt u goed behandelen met een psycholoog.

Ik ben geïnteresseerd in uw verhaal. Naar wat u hier op mijn website bracht.

Ook goed om te weten

Het kan zijn dat ik u niet persoonlijk kan helpen – bijvoorbeeld omdat uw problemen een diepgaande langdurige psychologisch specialistische begeleiding nodig hebben. Of omdat ik slecht bekend ben met uw problematiek. Ook dan ben ik er. Ik help u op weg, wijs door en sta u bij in uw zoektocht naar de juiste behandelaar.

Meer weten?

Een klacht typeren in een omschrijving, of een lijstje symptomen is niet alleen lastig, u kunt ook makkelijk de verkeerde conclusies trekken. Het is heel waarschijnlijk dat u nergens op deze site precies de klachtomschrijving vindt die bij uw gevoelens passen. Misschien wel delen, maar niet helemaal.

Het beste kunt u ons even vrijblijvend bellen. Bel ons op 085-4014720, samen kijken we wat we voor je kunnen betekenen.